Zoekt u een professionele firma die uw stukwerk in Geraardsbergen feilloos voltooit? Bij LUPA, gelegen te Zandbergen, in de provincie Oost-Vlaanderen zijn we gespecialiseerd in stukwerk en alles dat erbij komt kijken. Zo staan wij garant voor deskundige binnen- en buitenbepleistering. Tijdens ons project hechten wij belang aan open en duidelijke communicatie met u als klant en de architect of bouwheer. Dit doen we omdat we op het einde van de rit het resultaat willen afleveren dat u voor ogen had. Vertrouw op ons team van professionals uit Oost-Vlaanderen om u kwalitatief stukwerk te bezorgen!

Stukadoor Lupa Geraardsbergen | Binnen- buitenbepleistering

Vraag een gratis en vrijblijvend offerte

Contacteer ons

Contacteer LUPA uit Geraardsbergen voor al uw stuk

Stukadoor Lupa Geraardsbergen | Binnen- buitenbepleistering

Kwaliteitsvol stukwerk voor uw woning in Geraardsbergen

Wist u dat ons team uit Geraardsbergen met vakkundig stukwerk de waarde van uw woning kan verhogen? Deskundige gevelbezetting zorgen vaak voor een nettere afwerking waardoor uw woning een hogere aantrekking heeft op de huizenmarkt. Droomt u reeds lange tijd van een gevelrenovatie? LUPA creëert graag met uw inspraak de gevel van uw dromen. Maak uw keuze tussen verschillende korrelgroottes en verscheidene kleuren om er een persoonlijke toets aan te geven. Dus zoekt u voor uw stukwerk een deskundige stukadoor in Geraardsbergen, provincie Oost-Vlaanderen? Schakel LUPA in!

Vertrouw op onze uitgebreide ervaring

Wilt u graag het kostenplaatje zien voor het stukwerk van uw woning in Oost-Vlaanderen? We voorzien dit graag voor u. Het enige dat u hoeft te doen is ons contactformulier even invullen met de boodschap dat u graag een vrijblijvende offerte ontvangt. Natuurlijk kunt u onze gevelrenovatiespecialisten ook telefonisch bereiken op het nummer 0475 95 57 22. Alsook kunt u steeds een e-mail sturen naar patrick.hauters@telenet.be om al uw vragen te stellen. We helpen u graag verder!