Lupa

Bezettingswerken

Buitenbepleistering

Vakbekwame buitenbepleistering in Geraardsbergen

Buitenbepleistering lupa Geeraardsbergen stukadoor plakwerken

Buitenbepleistering

Renovatie / Nieuwbouw

Bij LUPA zijn we gespecialiseerd in buitenbepleistering voor uw woning in Geraardsbergen of elders in Oost-Vlaanderen. Buitenbepleistering is een brede term voor verscheidene werkzaamheden, waaronder bijvoorbeeld een gevelrenovatie valt. Ons team vol vakmannen staat paraat voor al uw bezettingswerk. Tijdens onze samenwerking dragen wij transparante communicatie hoog in het vaandel. Dit omdat we willen dat de eindresultaten overeenstemmen met wat u voor ogen had. Voor onze projecten met buitenbepleistering in geheel Oost-Vlaanderen werken we met een silicone sierpleister die makkelijk te structuren is. Bovendien is de sierpleister zeer hechtend en is het geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Vertrouw op onze kennis in buitenbepleistering in Geraardsbergen en omstreken

Onze bepleisteringsspecialisten  kan moeiteloos grote vlakken zonder aanzetvoegen realiseren door de grote verwerkbaarheid en het hoog rendement van de sierpleister. Uw afgewerkte muren zijn dankzij dit product waterafstotend. Onze firma uit Geraardsbergen specialiseert zich naast buitenbepleistering ook in binnenbepleistering voor elke woning in Oost-Vlaanderen. Heeft u binnenmuren die bepleistering nodig hebben? Reken op onze kennis van zaken! Vertrouw voor de buitenbepleistering van uw woning in en rond Geraardsbergen steeds op ons deskundig stukwerk.

 

Stel al uw bepleisteringsvragen aan ons team

Heeft u vragen over uw buitenbepleistering voor ons team uit Geraardsbergen in de provincie Oost-Vlaanderen? Aarzel niet om ze ons te stellen door een e-mail te sturen naar patrick.hauters@telenet.be. Indien u meer wilt weten over welke gevelwerken LUPA uitvoert, kunt u ons ook steeds bellen op het nummer 0475 95 57 22. Neem ook zeker een kijkje naar onze afgeronde projecten in onze galerij. We hopen u snel te mogen verder helpen!

Vraag een gratis en vrijblijvend offerte

Contacteer ons

Heeft u een vraag? Wenst u graag een offerte? Neem hieronder contact op, we helpen u graag verder.