Lupa

Bezettingswerken

Binnenbepleistering

Van kennis verzekerde binnenbepleistering in Geraardsbergen

binnenbepleistering lupa Geeraardsbergen stukadoor plakwerken interieur

Binnenbepleistering

Renovatie / Nieuwbouw

Naast gevelwerken ligt onze vakkennis ook in de wereld van binnenbepleistering voor uw projecten in Geraardsbergen of de rest van Oost-Vlaanderen. Ons team uit Geraardsbergen vertelt u graag waarom binnenbepleistering steeds een goed idee is. Het zorgt voornamelijk voor een esthetische afwerking. Daarnaast dient het als luchtdichte afwerking van de wand. Ten slotte maakt het het proces van verven of behangen gemakkelijker.

Wij staan paraat voor uw binnenbepleistering in Geraardsbergen en omstreken

De binnenbepleistering voor uw woning in Oost-Vlaanderen en omstreken is een heel proces. Een goede voorbereiding is erg belangrijk. Hoe zien deze voorbereidingen eruit?

  1. We zorgen voor zuivere en stofvrije wanden
  2. Indien nodig behandelen we ze op voorhand met een hechtingsprimer
  3. Dan gaan we van start met onze professionele sierpleister

 

Bij LUPA zorgen wij een vlot verloop van al uw projecten. Onze buitenbezettingsfirma werkt machinaal.  Dit zorgt ervoor dat het werk properder, mooier en sneller verloopt. Bent u op zoek naar een correcte stukadoor waar u op kunt rekenen? Geen half werk, al onze gevelwerken worden degelijk afgewerkt zoals dat van ons wordt verwacht. Vertrouw op onze kennis van zaken voor uw gevelbezetting of binnenbepleistering in de gehele provincie Oost-Vlaanderen!

 

Investeer in onze bepleisteringsexpertise

Heeft u vragen over bepaalde bezettingswerken, zoals een gevelrenovatie? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar patrick.hauters@telenet.be of door ons even op te bellen op het nummer 0475 95 57 22. Natuurlijk kunt u op de website ook steeds ons contactformulier invullen. Ons team uit Geraardsbergen hoopt u snel te mogen assisteren met uw binnenbepleistering in Oost-Vlaanderen! 

Vraag een gratis en vrijblijvend offerte

Contacteer ons

Heeft u een vraag? Wenst u graag een offerte? Neem hieronder contact op, we helpen u graag verder.