Als stukadoor in Geraardsbergen beschikken wij over ettelijke jaren ervaring. We specialiseren ons in zowel interne- als externe bepleisteringen. Graag komen wij tegemoet aan uw nood voor een stukadoor in de provincie Oost-Vlaanderen. Ons team bestaat uit pleisterwerkers die kennis hebben van het vak. Laat onze vakmannen u bijstaan met al uw gevelwerken. Onze stukadoor bespreekt alle plannen voor uw woning in Oost-Vlaanderen op voorhand met de architect, bouwheer of opdrachtgever. Geen zorgen dus, want we verzekeren u dat alles volgens wens verloopt.

Stukadoor Lupa Geraardsbergen | Binnen- buitenbepleistering

Vraag een gratis en vrijblijvend offerte

Contacteer ons

Contacteer LUPA uit Geraardsbergen voor al uw stuk

Stukadoor Lupa Geraardsbergen | Binnen- buitenbepleistering

Een stukadoor in Geraardsbergen die van wanten weet

Welke hulp bieden wij als stukadoor in Oost-Vlaanderen? U kunt bij onze bepleisteringsspecialisten terecht voor meerdere zaken. We sommen ze even op:

  • Binnenbepleistering
  • Gevelrenovatie
  • Gevelbezetting

 

Vooraleer we aan bepleisteringswerken beginnen, raden we u ten zeerste aan om een gevelisolatie te laten plaatsen. U haalt er talloze voordelen uit die u gegarandeerd niet wilt mislopen. Nadien start onze stukadoor met alle benodigde buitenbepleistering voor uw woning in Oost-Vlaanderen. Het werk dat onze stukadoor uit Geraardsbergen verricht gebeurt steeds met Axo-producten. We werken reeds lange tijd met dit merk en ons buitenbezettingsbedrijf verzekert u van de kwaliteit met bijhorende succesvolle resultaten. 

Investeer in uw woning

Bent u benieuwd naar wat wij als stukadoor in Geraardsbergen reeds gerealiseerd hebben? Bekijk dan gerust onze galerij om hier een idee van te krijgen. Heeft u vragen over wat wij voor u of uw woning kunnen betekenen? Zet ze gerust op e-mail naar patrick.hauters@telenet.be en wij komen er zo snel mogelijk op terug. Natuurlijk kunt u ons ook steeds telefonisch bereiken op het nummer 0475 95 57 22.