Bent u op zoek naar een bedrijf dat een deskundige gevelrenovatie doet in Geraardsbergen of de gehele provincie Oost-Vlaanderen? Dan zit u bij LUPA goed, want wij beschikken over een team vol specialisten die uw gevelwerken feilloos volbrengen. Bovendien heeft u bij ons bedrijf uit Geraardsbergen keuze tussen verschillende korrelgroottes en kleuren voor uw gevel. Dit betekent dat u een persoonlijke toets aan uw gevelrenovatie kunt geven indien u dit wenst.

Stukadoor Lupa Geraardsbergen | Binnen- buitenbepleistering

Vraag een gratis en vrijblijvend offerte

Contacteer ons

Contacteer LUPA uit Geraardsbergen voor al uw stuk

Stukadoor Lupa Geraardsbergen | Binnen- buitenbepleistering

De gevelrenovatie van uw dromen voor uw woonst in Oost-Vlaanderen

Bij onze specialist in bepleistering uit Zandbergen, dichtbij Geraardsbergen, kunt u terecht voor een deskundige gevelrenovatie. Bovendien zijn we ook gespecialiseerd in binnenbepleistering. Voor uw gevelrenovatie staat ons renovatiebedrijf uit Oost-Vlaanderen steeds in nauw contact met de architect of bouwheer. We doen dit voornamelijk zodat alles naar wens gebeurt tijdens de werken aan uw woning. Ons einddoel is om de gevelbezetting uit te voeren op de manier dat u wenst. Om dit te bereiken, plannen we een grondige bespreking in over uw gevelrenovatie bij ons in Geraardsbergen.

Vertrouw op de expertise van onze vakmannen

Benieuwd naar het kostenplaatje voor de gevelrenovatie van uw woning in Oost-Vlaanderen? Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte als u ons uw gegevens bezorgt via ons contactformulier. Heeft u vragen over gevelwerken met crepi of over wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar patrick.hauters@telenet.be. Alsook zijn we telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons op het nummer 0475 95 57 22. We helpen u met plezier verder!