Wij gebruiken Axo-producten voor al onze gevelwerken in Geraardsbergen en de gehele provincie Oost-Vlaanderen. Axo Industries is een lokaal bedrijf uit de regio Oost-Vlaanderen dat professionele producten aanlevert voor gevelwerken. Dankzij onze professionele dienstverlening en jarenlange expertise bracht LUPA reeds veel projecten tot een succesvol einde. Sta ons toe om voor uw woning in Oost-Vlaanderen met volle overtuiging aan de slag te gaan met Axo-producten. We kunnen u garanderen dat de resultaten voor zich spreken.

Stukadoor Lupa Geraardsbergen | Binnen- buitenbepleistering

Vraag een gratis en vrijblijvend offerte

Contacteer ons

Contacteer LUPA uit Geraardsbergen voor al uw stuk

Stukadoor Lupa Geraardsbergen | Binnen- buitenbepleistering

Axo, een lokaal bedrijf met kwalitatieve producten nabij Geraardsbergen

Onze gevelrenovatiespecialisten uit Geraardsbergen geloven stuk voor stuk in de kwaliteit van Axo-producten. Om die reden gebruiken we ze dan ook steeds voor al onze bezettingswerken. Wist u trouwens dat onze dienstverlening ook strekt tot binnenbepleistering? Dus ook voor binnenmuren kunt op ons rekenen. In overleg met u, de klant, bespreken we uw verwachtingen tot in detail. Zo kunnen wij aan de slag met onze Axo-producten voor uw gevelwerken met crepi in de provincie Oost-Vlaanderen. Bent u benieuwd naar onze reeds geslaagde projecten? Kijk eens naar onze galerij en doe leuke ideeën op!

Investeer in vakkundig stukwerk

U hoort het al. Zoekt u iemand voor deskundig stukwerk? Zoek dan niet verder en vertrouw op het gebruik van Axo-producten én onze firma uit Geraardsbergen. We laten uw woning stralen dankzij deze topproducten. Contacteer ons vandaag nog door een e-mail te sturen naar patrick.hauters@telenet.be of bel ons gerust op het nummer 0475 95 57 22. We hopen u snel te mogen verder helpen met al uw bezettingswerken!